..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Doneren

Nabestaanden worden we allemaal...
...en velen zijn het al en kunnen vragen en zorgen hebben waar ondersteuning bij gewenst is. Het aanbod van Stichting Nabestaandenzorg wordt mogelijk gemaakt door fondsen en subsidies. Met uw bijdrage kunnen we nog meer nabestaanden helpen en ons aanbod verder ontwikkelen. 

DONEER NU!

Bankoverschrijving

Wilt u liever zelf geld overmaken dan is dat natuurlijk ook mogelijk:
IBAN: NL53 INGB 0009591493
BIC: INGBNL2A
Vermeld in uw omschrijving ook uw naam en e-mailadres

Belastingvoordeel bij giften

Stichting Nabestaandenzorg is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI, algemeen nut beogende instelling, RSIN-nummer 854963832. Hierdoor heeft u verschillende mogelijkheden om giften aan Stichting Nabestaandenzorg van de inkomstenbelasting af te trekken. Stichting Nabestaandenzorg hoeft over uw gift geen schenkbelasting af te dragen. Iedere euro komt dus volledig ten goede aan de missie van de Stichting.

Meer informatie over belastingvoordeel bij giften

Missie

Stichting Nabestaandenzorg ondersteunt mensen die onlangs een naaste zijn verloren. Dit doen wij door het geven van relevante informatie en tips, door nabestaanden individueel te begeleiden en door hen met lotgenoten in contact te brengen. De Stichting doet dit in de gemeenten Haarlem en Haarlemmermeer met een team van nazorgconsulenten en vrijwilligers en in nauwe samenwerking met diverse partners in zorg en welzijn en de uitvaartbranche.

Hoe doen we dat?

  • Het organiseren van Nabestaandencafé's
  • Het bieden van diverse Gespreksgroepen
  • Het bieden van Individueel contact met deskundige vrijwilligers
  • Het geven van een handreiking dmv Bloemen na Partnerverlies
  • Geven van (Preventieve) voorlichting aan professionals en nabestaanden

Wanneer u vragen heeft over het geven van een donatie kunt u telefonisch contact opnemen via 023-84 48 201 of per mail info@stichting-nabestaandenzorg.nl

Agenda

02-10-2023

Lotgenotenochtend - Haarlemmermeer

Lees meer
05-10-2023

Wandelen na Verlies

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies