..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Bestuur

Bestuursleden van Stichting Nabestaandenzorg zijn vrijwilligers die zich betrokken voelen bij de doelen en de werkwijze van de stichting. Zij werken op bestuurlijk niveau aan een solide en toekomstbestendige stichting. Samen met het team zorgen ze er voor dat de stichting optimaal functioneert.

Heeft u vragen aan het bestuur dan kunt hen bereiken via bestuur@stichting-nabestaandenzorg.nl


Jacqueline Schweig - Voorzitter

Na vijfentwintig jaar marketingcommunicatie-ervaring bij diverse grote bedrijven in voeding en gezondheid werk ik sinds 2015 als zelfstandig ondernemer. Ik ondersteun zorgorganisaties om zich duidelijker te profileren, met meer holistisch zorg, meer aandacht voor de totale mens en meer participatie van mensen in hun eigen zorg en zorgaanbod. Als voorzitter van het bestuur help ik Stichting Nabestaandenzorg zich verder door te ontwikkelen. Wij streven ernaar om voor de dienstverlening die wij geven een structurele plek in het zorglandschap te krijgen. Hierdoor zouden meer mensen deze ondersteuning kunnen ontvangen. Wij doen dat als bestuur met veel plezier op een constructief kritische manier, met veel positieve energie en humor. Carla Koning - Secretaris

Sinds 3 jaar ben ik bij Stichting Nabestaandenzorg betrokken. In het dagelijks leven werk ik als secretaresse binnen de pensioensector. Via een vriendin deed ik mee aan een brainstormsessie over de toekomstige mogelijkheden van de stichting. Ik werd al snel enthousiast door de geestdrift van Linda Frank en haar gepassioneerdheid om een plek te creëren voor mensen in de rouw. Als secretaris kan ik met mijn (niet-zorg) achtergrond een steentje bijdragen aan deze mooie stichting. De vele initiatieven van de Stichting maken mij heel trots. Prachtig hoe iedere keer vooral wordt gekeken naar wat wel mogelijk is, zeker ook in de coronatijd. Er wordt altijd gezocht naar verbinding. De reacties van de mensen waar we het voor doen zijn heel inspirerend!


Penningmeester - vacature

Op het moment zijn we opzoek naar een nieuwe penningmeester. De huidige penningmeester kan deze bestuursfunctie niet meer combineren met haar andere werkzaamheden. Mocht u belangstelling hebben voor de functie dan nodigen wij u van harte uit om te reageren. 

Agenda

29-06-2022

Lotgenotenochtend - Haarlem

Lees meer
04-07-2022

Gespreksgroep Verder na Verlies - Hoofddorp

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies