..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Rouwen Met Je Smartphone

Datum :

Datum: 27-01-2021

Indefinite begeleidt tieners en jongvolwassenen


Woorden geven aan je gevoelens is als tiener zwaar. En al helemaal als je met verlies te maken krijgt. Met haar praktijk Indefinite helpt rouwcoach Anjoescha Odufré tieners en jongvolwassenen om te rouwen op een manier die bij hen past – in woord én beeld.

Haar methode ‘Integrale verliesverwerking in beeld’ heeft als uitgangspunt foto’s die zelf met de smartphone worden gemaakt. Anjoescha legt uit wat hun foto’s en verhaal samen betekenen. Zo krijgen tieners en jongeren een beeld van hun eigen unieke manier van rouwen.

Daarna geeft Anjoescha praktische adviezen om met de gevoelens om te gaan en om het verlies in in leven een plek te geven. Coaching vindt plaats in haar Haarlemse praktijkruimte en soms bij cliënten thuis. 

Van fotograaf tot rouwcoach
Als rouwcoach combineert Anjoescha haar eigen rouwervaring als tiener met haar kennis van psychosociale hulpverlening en 25 jaar ervaring als fotograaf met een eigen fotostudio. Ze rondde de ExtraMile coachacademie af en de specialisatie Stervens- en rouwbegeleiding aan de SPSO. In 2022 hoopt ze de opleiding Rouwtherapeut aan de Sociale Academie Utrecht af te ronden.

Heb jij vragen of wil je graag meer weten over deze wijze van verliesverwerking? Mail dan naar welkom@indefinite.nl of bel met 06-15188828. 

www.indefinite.nl

Agenda

Bloemen-na-partnerverlies