..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Cursus Creatief leven

Datum :

Datum: 30-09-2021

Voor iedereen die de draad (weer) wil oppakken.

Wie bewust zelf het leven vorm geeft is creatief, is bereid de veranderingen in het eigen leven te sturen. Maar… hoe dan? Waar te beginnen? Daar is de cursus Creatief Leven voor ontwikkeld.

Deze cursus geeft je inzicht in de patronen die je leven beheersen, inzicht in jezelf, inzicht in mogelijkheden buiten jezelf en inzicht in hoe je kunt bereiken wat je wil bereiken.

De cursus gaat over verandering. Verandering van de ene levenssituatie in een andere. Verandering van eenzaam naar niet eenzaam. Verandering van niet weten hoe je het moet aanpakken in doelbewust zijn en weten hoe je het moet doen.

Met inzicht alleen ben je er namelijk niet, veranderen is handelen, is doen. Daarom biedt deze cursus oefeningen in creativiteit. Oefeningen die erop gericht zijn je bewust te maken van je eigen mogelijkheden. Zodat je echte keuzes kunt maken, gebaseerd op je wensen en kansen.

De startdatum van de cursus die maandag 25 oktober. Er kan tot en met 20 oktober nog worden aangemeld. Je kan je aanmelden bij Marijke Coert via 06-38067158 of per mail marijkecoert@gmail.com Kijk ook voor meer informatie op de website 

Agenda

27-10-2021

Lotgenotenochtend Verder na Verlies Haarlem

Lees meer
31-10-2021

Allerzielen bijeenkomst in Verhalenhuis Haarlem

Lees meer
Bloemen-na-partnerverlies