..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Praat ook mee tijdens het live podcastgesprek over Levenseinde-vraagstukken

Datum : 26-09-2021

Tot februari 2022 verschijnen weer maandelijkse nieuwe afleveringen van de populaire podcastserie Helemaal aan het Einde. In de podcasts worden openhartige verhalen over leven en sterven verteld en delen deskundigen hun kennis over diverse vraagstukken.

Op zondag 26 september van 12.00 tot 14.30 zijn er in Verhalenhuis Haarlem aan de van Egmondstraat 7 in Haarlem, live opnames voor 2 podcastafleveringen. We zullen dieper ingaan op keuzes rondom levenseinde. Wanneer maak je bepaalde keuzes en welke mogelijkheden zijn er dan? Wat is euthanasie precies en wat zijn palliatieve en terminale zorg? Hoe bespreek je je wensen met familie, vrienden of je werkgever en welke ervaringen hebben professionals om te delen met u. Ook onderwerpen als levend verlies rond levenseinde - vraagstukken zullen ter tafel komen.

De afleveringen van het 3e seizoen worden gesteund door Instituut GAK, Steunfonds DISK, Stichting Zorg en Zekerheid, Zorg van de Zaak Foundation en 113 zelfmoordpreventie.

De podcasts worden geproduceerd door Patty-Lou Middel-Leenheer en Richard-Grootbod van het Haarlems audio- en podcastproductiebedrijf Audiodroom. Graag horen wij ook uw verhaal of vraag, maar wilt u alleen luisteren, dan kan dat natuurlijk ook.

Wilt u de liveopname bijwonen? Meld u dan aan via verhalenhuis Haarlem, per mail info@stichting-nabestaandenzorg.nl of telefonisch via 023-84 48 201

Adres: Verhalenhuis Haarlem, Van Egmondstraat 7, 2024 XL Haarlem
Datum: Zondag 26 september
Tijd: 12:00 - 14:00 uur
Gratis toegang

Agenda

26-09-2021

Praat ook mee tijdens het live podcastgesprek over Levenseinde-vraagstukken

Lees meer
29-09-2021

Lotgenotenochtend Verder na Verlies Haarlem

Lees meer
Bloemen-na-partnerverlies