..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Wereldlichtjesdag - alle overleden kinderen in gedachten

Datum : 12-12-2021

Elke jaar, op de 2e zondag van december, is het Wereldlichtjesdag. Samen staan we stil bij alle kinderen, die op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. Op deze manier hopen we een lichtpuntje te bieden tijdens de donkere dagen.

Heeft u een kind verloren en wilt u samen met andere ouders en betrokken familie en vrienden uw kind herdenken? Ook dit jaar is de bijeenkomst online. 

Tijdens de bijeenkomst worden troostende woorden gesproken en om 19.00 uur worden de namen van de kinderen genoemd. Wilt u een naam laten noemen dan kunt u deze per mail info@stichting-nabestaandenzorg.nl doorgeven. 

Via deze link kunt u aan de bijeenkomst deelnemen. (klik het filmpje onder kerkdienstgemist.nl aan dan neemt u direct deel aan de bijeenkomst) Tijdens de bijeenkomst steken we een kaarsje aan. Zet u ook uw kaarsje klaar.

Datum: Zondag 12 december 
Tijd: 18:30 - 20:00 uur
Link naar de bijeenkomst: https://www.oosterkerkhaarlem.nl/zomerkade/

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u ons bereiken via 023 - 84 48 201 of via info@stichting-nabestaandenzorg.nl

Voor algemene informatie over Wereldlichtjesdag en een impressie van Wereldlichtjesdag Haarlem.

Wereldlichtjesdag Haarlem is een samenwerking van Vereniging Ouders Overleden KindOosterkerk, Gemeente Haarlem & Stichting Nabestaandenzorg

Agenda

19-05-2022

Themabijeenkomst 'Rouwen hoe doe je dat?'

Lees meer
21-05-2022

Wandeldialoog - Wandel je ook mee?

Lees meer
Bloemen-na-partnerverlies