..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Cursus VerliesKunst!

Datum : 11-03-2022

Een dierbare verliezen is een werkelijkheid waarvan we in eerste instantie niet willen dat die waar is. En wanneer dit gebeurt tijdens de Coronaperiode kan dit extra verdrietig zijn. We schieten dan in onze overlevingsstrategie. Daarmee raken we uit contact met ons gevoel én ook met de ander.

Tijdens deze cursus ga je ontdekken wat je overlevingsstrategie is én wat daarvan het effect is op jezelf en de ander. Je onderzoekt verschillende manieren om je emoties te uiten. En wat jij nodig hebt om stil te worden zodat je aandacht kan geven aan jouw rouwende ik.
Dit doen we door groepsgesprek, oefeningen en lichaamswerk. Symbolisch ervaren we dit proces door te mozaïeken. Scherven maken en opnieuw neerleggen om tot een geheel te komen en daarmee je eigen kunstwerk te mozaïeken voor en over de dierbare die je mist.

Je zult merken hoe helend het is om samen te praten en te maken.

• We komen op 6x op vrijdag van 9.30-12.30 uur bij elkaar van 11 maart t/m 15 april 2022
• Je kan je aanmelden via info@francesnuijen.nl of 06-42732159.
• Na je aanmelden maakt Frances een telefonische afspraak voor een kennismaking
• De cursus vindt plaats in Het Verhalenhuis, van Egmondstraat 7 in Haarlem.
• De kosten van de cursus zijn nog afhankelijk van de fondsaanvraag. Heb je interesse meld je wel alvast voorlopig aan. Zodra de kosten bekend zijn worden die op de website van het Verhalenhuis gepubliceerd.
• De begeleiding vindt plaats door Frances Nuijen, verlies en herstelbegeleider www.francesnuijen.nl . En Annemarie Sybrandy Mozaïekkunstenaar www.annemariesybrandy.nl

Agenda

11-03-2022

Cursus VerliesKunst!

Lees meer
Bloemen-na-partnerverlies