..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Start september: Gespreksgroep voor nabestaanden zonder kinderen

Datum : 18-06-2024 - maandag 23-09-2024

In september start er weer een gespreksgroep voor nabestaanden zonder kinderen; of deze kinderloosheid nu zelfgekozen is of ongewild. De ervaring leert dat het verlies van een partner of levensgezel extra ingrijpend kan zijn als er geen vangnet is van kinderen en kleinkinderen.

Als nabestaande kan je je extra kwetsbaar voelen en onzeker over de toekomst. Het kan de vraag oproepen: “Wie gaat er straks voor mij zorgen als ik afhankelijk wordt nu mijn maatje, met wie ik alles deelde, is weggevallen?” Ook kan het zijn dat het verlies van je partner de rouw van ongewilde kinderloosheid weer doet opvlammen. Hoewel natuurlijk ieder rouwproces uniek is en dus anders is, zijn er toch ook zeker overeenkomsten. Met deze rouwgroep voor kinderloze nabestaanden willen we tegemoet komen aan de wens om met gelijkgestemden de gevoelens van gemis en verdriet te delen. 

Aan de hand van achtergrondinformatie, gedichten en muziek gaan we met elkaar in gesprek over de belangrijkste thema’s en gevoelens die kunnen spelen rondom rouw en verlies van een partner. Het verlies wordt er niet minder om, maar hopelijk groeit uw kracht om dit verlies te dragen!

Begeleiding: Greet Doornenbal en Pauke Sprenger
Adres: nog niet bekend
Data: Maandagen 23 september, 7, 21, 28 oktober, 4 november
Tijd: 10:00 - 12:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur)
Kosten: € 5,- per keer. Deze kunt u tijdens de bijeenkomst betalen, maar het is ook mogelijk om een strippenkaart van 4 bijeenkomsten te kopen

Iedereen is van harte welkom. Ook wanneer het overlijden al langer geleden is.

Voor deze ochtend vragen wij u zich aan te melden zodat wij op de hoogte zijn van het aantal deelnemers. Klik hier om aan te melden, wilt u zich liever telefonisch aanmelden dan kan dat via 023 - 8448201

Agenda

16-07-2024 - 07-10-2024

Start oktober: Gespreksgroep voor nabestaanden zonder kinderen

Lees meer
18-07-2024

Wandelen na Verlies - Haarlemmermeer Nieuw Vennep

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies