..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Bloemen na verlies


‘Het is vandaag precies 2 maanden geleden dat mijn man overleed. Ik had juist een zware nare dag en toen kreeg ik een bosje bloemen. Ik ben zo geroerd en voel me heel erg gesterkt. Dank u wel! Ik ben te verdrietig om te bellen, daarom stuur ik u een berichtje.’

 

Een paar weken na de uitvaart, als de bloemen zijn verwelkt en de eerste hectiek achter de rug is, kan het moeilijk worden voor de partner die achterblijft. Hoe fijn is het dan om een boeketje te ontvangen? Om zo te ervaren dat je er niet alleen voor staat en daarbij ook informatie te krijgen dat je ergens naar toe kunt met je vragen?

 

Wie kan een boeket aanvragen?

Naasten en professionals kunnen het boeket kosteloos aanvragen. In verband met de privacywetgeving is het van belang dat de ontvanger akkoord is.

Bloemen kunnen besteld worden in de regio Kennemerland en Haarlemmermeer.

Hoe kan een boeket worden aangevraagd?

Na het invullen van het aanvraagformulier gaan wij aan de slag. Wij zorgen dat er binnen een week een boeket wordt bezorgd. Bij het boeket zit een handreiking waar mensen terecht kunnen met eventuele vragen rond verlies en rouw. Na ongeveer een week belt een van onze vrijwilligers op om te vragen hoe het gaat en of Stichting Nabestaandenzorg nog iets kan betekenen. 

Het boeket kan worden aangevraagd via dit formulier of per mail naar info@stichting-nabestaandenzorg.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@stichting-nabestaandenzorg.nl of via 023 84 48 201.

Bloemen na verlies in de Haarlemmermeer is in samenwerking met Meerwaarde en Humanitas

Bloemen na verlies wordt mede mogelijk gemaakt door de Bavo stichting, Rcoak, gemeente Haarlemmermeer en Bloemenhandel Jp Muntjewerf 

# individuele gesprekken # nabestaandencafé # rouwgroep #wandelgroep

Agenda

16-07-2024 - 07-10-2024

Start oktober: Gespreksgroep voor nabestaanden zonder kinderen

Lees meer
18-07-2024

Wandelen na Verlies - Haarlemmermeer Nieuw Vennep

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies