..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Bloemen na verlies

Een paar weken na de uitvaart, als de bloemen zijn verwelkt en de eerste hectiek achter de rug is, kan het moeilijk worden voor de partner die achterblijft. Hoe fijn is het dan om een nieuw boeketje te ontvangen. Om zo te ervaren dat je er niet alleen voor staat en daarbij informatie te krijgen dat je ergens naar toe kunt met je vragen?

‘Het is vandaag precies 2 maanden geleden dat mijn man overleed. Ik had juist een zware nare dag en toen kreeg ik een bosje bloemen. Ik ben zo geroerd en voel me heel erg gesterkt. Dank u wel! Ik ben te verdrietig om te bellen, daarom stuur ik u een berichtje.’

 

Wie kan een boeket aanvragen?

Het gratis boeket kan worden aangevraagd door uitvaartverzorgers, (zorg/welzijn) professionals en naasten. Ook voor iemand die geen partner heeft verloren maar wel een andere dierbare, kan een boeket worden besteld. Vermeld wel duidelijk om welk relatie het gaat. 

In verband met de privacywetgeving is het noodzakelijk dat de ontvanger van de aanvraag op de hoogte is en daar ook mee instemt.

Bloemen kunnen besteld worden in Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer.

Hoe kan een boeket worden aangevraagd?

Na het invullen van het aanvraagformulier gaan wij aan de slag. Wij zorgen dat er binnen een week een boeket wordt bezorgd. Bij het boeket zit een handreiking waar mensen terecht kunnen met eventuele vragen rond verlies en rouw. Na ongeveer een week belt een van onze vrijwilligers op om te vragen hoe het gaat en of Stichting Nabestaandenzorg nog iets kan betekenen. 

Het boeket kan worden aangevraagd via dit formulier of per mail naar info@stichting-nabestaandenzorg.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@stichting-nabestaandenzorg.nl of via 023 84 48 201.

De bloemen na partnerverlies wordt mede mogelijk gemaakt door de Bavo stichting, Rcoak, gemeente Haarlemmermeer en Bloemenhandel Jp Muntjewerf 

# rouwverwerking # lotgenotenochtend # individueel contact

Agenda

28-02-2024

NIEUWE LOCATIE - Nabestaandencafé - Haarlem

Lees meer
29-02-2024

Wandelen na Verlies

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies