..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Individuele gesprekken

‘En dan sta je er alleen voor. Ook al weet je dat die tijd komt, de werkelijkheid is zo anders. Dat kan je je niet voorstellen! Het is fijn om dan met iemand te praten die weet wat ik doormaak’.

Niemand kan de pijn van het verlies voor je wegnemen. Gevoelens en gedachten delen met iemand van buiten je eigen netwerk, kan de pijn wel verzachten. Het kan helpen bij het omgaan met emoties, bij het doorstaan van moeilijke dagen of bij het omgaan met reacties uit je omgeving.

De persoonlijke, onverdeelde aandacht tijdens de individuele gesprekken geeft ruimte om te rouwen, biedt troost en maakt je sterker.

De vrijwilliger biedt een luisterend oor en denkt met je mee bij het zetten van (de eerste) stappen in je ‘nieuwe’ leven. Gaandeweg zal de begeleiding minder worden en uiteindelijk met aandacht worden afgesloten.

Als je meer wilt weten over deze gesprekken, neem dan contact op met Bertine Hagmeijer (Coördinator Individueel contact) via 06 25 544 329 of stel je vraag via bertine@stichting-nabestaandenzorg.nl 

Agenda

16-07-2024 - 07-10-2024

Start oktober: Gespreksgroep voor nabestaanden zonder kinderen

Lees meer
18-07-2024

Wandelen na Verlies - Haarlemmermeer Nieuw Vennep

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies