..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

De Troosttas 

Ontmoeten en (weer) meedoen 

 
Via de Troosttas ben ik bij wijkcentrum de Wereld terecht gekomen. Anouk nodigde me uit voor de spelletjesmiddag en daar kom ik nu al een aantal weken en dat vind ik erg gezellig. Het is fijn dat ik weer nieuwe mensen ontmoet en mijn gedachten kan verzetten. Het gemis van mijn man is en blijft zo groot. 
 

 
Met de Troosttas steken we mensen een hart onder de riem. De tas wordt persoonlijk gebracht. Zo is er aandacht voor het verhaal en de behoeften van de weduwen en weduwnaars. We geven dan ook informatie over activiteiten en mogelijkheden om anderen te ontmoeten, waardoor het netwerk kan worden versterkt. Door naast de weduwen en weduwnaars te gaan staan bieden we een schouder om op te leunen, waardoor mensen niet hoeven te zoeken of met vragen blijven zitten. 
 
De Troosttas wordt bezorgd in Haarlem en Zandvoort. Ken je iemand die de Troosttas graag wil ontvangen vraag deze dan aan via deze link  of telefonisch bij Anouk Bliek Buurts Haarlem 06 14 88 12 43. 
 
De Troosttas is een initiatief van Buurts Haarlem en Stichting Nabestaandenzorg en is medemogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo, Rotary, Gemeente Haarlem , RCOAK en Coalitie Haarlem Ontmoet 

 

Agenda

28-02-2024

NIEUWE LOCATIE - Nabestaandencafé - Haarlem

Lees meer
29-02-2024

Wandelen na Verlies

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies