..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Individueel contact

‘En dan sta je er alleen voor. Ook al weet je dat die tijd komt, de werkelijkheid is zo anders. Dat kan je je niet voorstellen! Het is fijn om dan met iemand te praten die weet wat ik doormaak’.

Niemand kan de pijn van het verlies voor u wegnemen. Gevoelens en gedachten delen met iemand van buiten, kan de pijn wel verzachten. Het kan helpen bij het omgaan met de soms heftige en verwarrende emoties, bij het doorkomen van moeilijke dagen of bij het omgaan met reacties uit uw omgeving.

De persoonlijke, onverdeelde aandacht tijdens het individuele contact geeft ruimte om te rouwen, biedt troost en maakt u sterker.

De vrijwilliger biedt een luisterend oor en denkt met u mee bij het zetten van de eerste stappen in het veranderde leven. Gaandeweg zal de begeleiding worden aangepast en uiteindelijk met aandacht worden afgesloten.

Wilt u meer weten over het contact of wilt u een afspraak maken neem dan contact op met Bertine Hagmeijer (Coördinator Individueel contact) via 06 25 544 329 of mail naar Bertine@stichting-nabestaandenzorg.nl

# rouwverwerking # afwikkeling nalatenschap # lotgenotenochtend

Agenda

28-02-2024

NIEUWE LOCATIE - Nabestaandencafé - Haarlem

Lees meer
29-02-2024

Wandelen na Verlies

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies