..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Herdenkingsavonden

‘In een ogenblik van stilte
bij een groot verdriet
is het fijn dat men er is
en hoeven woorden niet

In een ogenblik van stilte
vooral na zo'n groot gemis
zegt aanwezigheid voldoende
voel je echt wat samenzijn is’


In samenwerking met de gemeente Haarlem organiseert Stichting Nabestaandenzorg ieder jaar de herdenkingsavond op de algemene begraafplaats Akendam en de Lichtjesavond op het algemene begraafplaats Kleverlaan. Tijdens deze avonden staan verbondenheid, troost en herinnering centraal. Iedereen die zijn of haar overleden dierbaren wil gedenken is tijdens de herdenkingsavond van harte welkom. Ook nabestaanden waarvan de dierbare is gecremeerd of ergens anders is begraven zijn van harte welkom.  

Op zaterdag 29 oktober 2022 staat de herdenkingsavond op begraafplaats Akendam gepland. Op woensdag 2 november 2022 is er weer een Lichtjesavond op begraafplaats Kleverlaan. Zondag 6 november is er op begraafplaats Sint Jozef een allerzielenviering. 

'Dank u wel voor de troostrijke en warme avond. Het was nat en stormachtig toch is de avond voor ons erg waardevol. Samen met andere nabestaanden ontstond de volgende spreuk "samen koud maakt warm".

Vrijwilligers

Voor deze avonden zijn we op zoek naar vrijwilligers. We kunnen hulp gebruiken bij de opbouw, ontvangst, het verzorgen van koffie en thee, assisteren bij herdenkingsactiviteiten, opruimen etc.

Vindt u het fijn om op deze avond(en) te helpen? Laat het ons weten. We maken graag een afspraak om meer over de organisatie van de herdenkingsavonden te vertellen. U kunt telefonisch contact op nemen via 023-8448201 of per mail info@stichting-nabestaandenzorg.nl

# kaarsje aansteken  # rouwverwerking # bloemen

 

Agenda

28-02-2024

NIEUWE LOCATIE - Nabestaandencafé - Haarlem

Lees meer
29-02-2024

Wandelen na Verlies

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies