..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Herdenkingsavonden

'Dank u wel voor de troostrijke en warme avond. Het was nat en stormachtig toch is de avond voor ons erg waardevol. Samen met andere nabestaanden ontstond de volgende spreuk "samen koud maakt warm".

In samenwerking met de gemeente Haarlem organiseert Stichting Nabestaandenzorg ieder jaar de herdenkingsavond op de algemene begraafplaats Akendam en de Lichtjesavond op het algemene begraafplaats Kleverlaan. Tijdens deze avonden staan verbondenheid, troost en herinnering centraal. Iedereen die een overleden dierbare wil gedenken, is tijdens de herdenkingsavond van harte welkom. Dit geldt ook voor nabestaanden waarvan de dierbare is gecremeerd of ergens anders is begraven.  

 

‘In een ogenblik van stilte
bij een groot verdriet
is het fijn dat men er is
en hoeven woorden niet

In een ogenblik van stilte
vooral na zo'n groot gemis
zegt aanwezigheid voldoende
voel je echt wat samenzijn is’


Vrijwilligers

Voor deze avonden zijn we op zoek naar vrijwilligers. We kunnen hulp gebruiken bij de opbouw, ontvangst, het verzorgen van koffie en thee, assisteren bij herdenkingsactiviteiten, opruimen etc.

Vind je het fijn om op deze avond(en) te helpen? Laat het ons weten. We maken graag een afspraak om meer over de organisatie van de herdenkingsavonden te vertellen. Je kunt ons bellen via 023-8448201 of een mail sturen info@stichting-nabestaandenzorg.nl

Agenda

18-06-2024 - 23-09-2024

Start september: Gespreksgroep voor nabestaanden zonder kinderen

Lees meer
26-06-2024

Nabestaandencafé - Haarlem

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies