..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

De Troosttas

Ontmoeten en (weer) meedoen

Via de Troosttas ben ik bij wijkcentrum de Wereld terecht gekomen. Anouk nodigde me uit voor de spelletjesmiddag en daar kom ik nu al een aantal weken en dat vind ik erg gezellig. Het is fijn dat ik weer nieuwe mensen ontmoet en mijn gedachten kan verzetten. Het gemis van mijn man is en blijft zo groot.

Met de Troosttas steken we mensen een hart onder de riem. De tas wordt persoonlijk gebracht door iemand die aandacht heeft voor het verhaal en de behoeften van een nabestaande. In de tas zit informatie over activiteiten en mogelijkheden om anderen te ontmoeten, waardoor het netwerk kan worden versterkt. Door die informatie en het gesprek hoeven mensen er zelf niet naar te zoeken. 

De Troosttas wordt bezorgd in Haarlem en Zandvoort.

Ken je iemand die de Troosttas graag wil ontvangen vraag deze dan aan via deze link of telefonisch bij Anouk Bliek Buurts Haarlem 06 14 88 12 43. 

De Troosttas is een initiatief van Buurts Haarlem en Stichting Nabestaandenzorg en is medemogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo, Rotary, Gemeente HaarlemRCOAK en Coalitie Haarlem Ontmoet 

Agenda

18-06-2024 - 23-09-2024

Start september: Gespreksgroep voor nabestaanden zonder kinderen

Lees meer
26-06-2024

Nabestaandencafé - Haarlem

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies