..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

GECANCLED: Lezing Marinus van den Berg - Rouwen in de tijd

Datum : 28-11-2021

Ivm met de aangescherpte coronamaatregelen hebben we besloten de lezing van Marinus van den Berg niet door te laten gaan.  Heeft u zich aangemeld dan ontvangt u van Verhalenhuis Haarlem een bericht over het cancelen van de lezing. 

Op zondagmiddag 28 november 2021 om 15.00 uur organiseert Stichting Nabestaandenzorg in samenwerking met Getijden Uitvaartzorg een lezing in Verhalenhuis Haarlem. Hiervoor hebben we niemand minder dan de prachtige spreker Marinus van den Berg uitgenodigd. Marinus heeft al heel veel mensen begeleid tijdens diverse zorg- en rouwprocessen en kan liefdevol en toegankelijk vertellen over thema’s als afscheid, rouw, verlies en zorg. Wat ervaren mensen eigenlijk in rouw, welke hulp hebben zij nodig, hoe ga je hierover met elkaar in gesprek en welke impact hebben overlijdens tijdens Corona op rouwprocessen (gehad)?

Marinus heeft verschillende boeken geschreven over deze onderwerpen en staat bekend om zijn warme, liefdevolle uitspraken en gedichten die voor iedereen ruimte laat om zich te herkennen. Op 28 november neemt hij ons mee in zijn ervaringsverhalen over ‘rouwen in de tijd’. 

Heeft u een specifieke vraag over de lezing, stuur dan een email aan info@stichting-nabestaandenzorg.nl of neem telefonisch contact op via 023 8448201

Adres:
Datum: Waarschijnlijk 1 maart
Aanvang:
Tickets:

 

Agenda

08-12-2021

Gespreksgroep Verder na Verlies Haarlem

Lees meer
12-12-2021

Wereldlichtjesdag - alle overleden kinderen in gedachten

Lees meer
Bloemen-na-partnerverlies