..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Lezing Marinus van den Berg - Rouwen in de tijd

Datum : 01-03-2022

Op dinsdag 1 maart om 20.15 uur organiseert Stichting Nabestaandenzorg in samenwerking met Getijden Uitvaartzorg een lezing in Verhalenhuis Haarlem. Hiervoor hebben we niemand minder dan de prachtige spreker Marinus van den Berg uitgenodigd. Marinus heeft al heel veel mensen begeleid tijdens diverse zorg- en rouwprocessen en kan liefdevol en toegankelijk vertellen over thema’s als afscheid, rouw, verlies en zorg. Wat ervaren mensen eigenlijk in rouw, welke hulp hebben zij nodig, hoe ga je hierover met elkaar in gesprek en welke impact hebben overlijdens tijdens Corona op rouwprocessen (gehad)?

Marinus heeft verschillende boeken geschreven over deze onderwerpen en staat bekend om zijn warme, liefdevolle uitspraken en gedichten die voor iedereen ruimte laat om zich te herkennen. Op 1 maart neemt hij ons mee in zijn ervaringsverhalen over ‘rouwen in de tijd’. 

Heeft u een specifieke vraag over de lezing, stuur dan een email aan info@stichting-nabestaandenzorg.nl of neem telefonisch contact op via 023 8448201

Adres: Verhalenhuis Haarlem, van Egmondstraat 72024XL Haarlem
Datum: Dinsdag 1 maart
Aanvang: 20.15 uur 
Tickets: Tickets kunt u hier bestellen

 

Agenda

31-08-2022

Lotgenotenochtend - Haarlem

Lees meer
01-09-2022

Wandelen na Verlies

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies