..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Hoe wandelen kan helpen bij rouw

Het wandelen heeft mij letterlijk in beweging gekregen. Ik was zo lam geslagen na het overlijden van mijn man.

Heeft u te maken met het overlijden van een naaste? Vind u het fijn om een stukje op te lopen met anderen die uw verhaal en verdriet herkennen? Wandel dan mee. Tijdens de wandeling, onder begeleiding, delen we elkaars verhaal, inspireren en motiveren we elkaar.

Wandelen heeft een helende werking 

Wandelen in de natuur helpt om je gedachten op een rij te zetten, maar ook om je zinnen te verzetten. Wandelen met een ander die ook in een vergelijkbare situatie zit kan prettig zijn. Je helpt elkaar en deelt al lopende ervaringen. Het helpt om de draad weer op te pakken en zorgt voor afleiding. Bovendien is wandelen gezond, je bent buiten en zo zet je letterlijk samen een stap verder.

Frequentie en dag: Elke donderdag
Tijd: Van 10:00 - 12:00 uur (verzamelen vanaf 9:45 uur)
Locatie: Piet Voskuilenstraat 1, 2024 EZ Haarlem (achter zwembad de Planeet bij Tennisvereniging Kontakt) / Elke laatste donderdag van de maand start de wandeling bij Witte van Haemstedelaan 72, 2015 EZ Haarlem (flat volgen, roze oprijlaan)
Kosten: Deelname per keer is € 5,-

Na afloop is er de mogelijkheid om, op eigen kosten, koffie te drinken en verder te praten.

Voor de wandelingen vragen wij u om zich aan te melden zodat wij op de hoogte zijn. Klik hier om aan te melden, wilt u zich liever telefonisch aanmelden dan kan dat via 023 - 8448201

Wandelen na Verlies is een samenwerking met SportSupport

Agenda

02-10-2023

Lotgenotenochtend - Haarlemmermeer

Lees meer
05-10-2023

Wandelen na Verlies

Lees meer
Naar de agenda
Bloemen-na-partnerverlies