..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Lichtjesavond begraafpark Kleverlaan

Datum : 30-10-2019

Woensdag 30 oktober wordt de Lichtjesavond op begraafpark Kleverlaan weer georganiseerd. Op deze avond is de begraafplaats sfeervol verlicht en zijn er verschillende warmte- en belevingsplekken.

Tijdens de avond staan, het gedenken van overleden dierbaren, de herinnering, het licht en de verbondenheid centraal. Om 20.00 uur is er bij de brug een moment van stilte waarbij de namen van degenen die zijn overleden worden genoemd. Wanneer u de naam van uw overleden dierbare wilt laten noemen dan kunt u dat op de avond zelf tot 19.30 uur bij de entree doorgeven. Indien u zelf de naam wilt noemen kunt u dat ook aangeven.

Doordat we niet alleen zijn in ons verdriet bieden we u de mogelijkheid om tijdens een kopje koffie, thee, Chocomel of Glühwein, elkaar te ontmoeten.
Deze avond wordt u aangeboden door de gemeente Haarlem en stichting Nabestaandenzorg.

Mocht u vragen hebben of een naam willen doorgeven dan kunt u contact opnemen met: Natascha Matthijsen/ Linda Frank van stichting Nabestaandenzorg, telefoon: 023-84 48 201 of info@stichting-nabestaandenzorg.nl

 

Datum:     Woensdag 30 oktober 
Tijd:         18.30 - 21.00 uur
Locatie:    Begraafpark Kleverlaan,
Adres:      Kleverlaan 7b in Haarlem

 

Tegenover de begraafpark is een parkeergarage waar u kunt parkeren en verschillende buslijnen waaronder lijn 3 stoppen op de Schoterweg.

 

Agenda

wo 27-11-2019

Inloopochtend Het Rondje van...

Lees meer
ma 02-12-2019

inloopochtend Verder na Verlies in hoofddorp

Lees meer
zo 08-12-2019

Wereldlichtjesdag - Alle overleden kinderen in gedachten

Lees meer