..maar toen
wilde ik zijn
kast opruimen...

Rouw op de werkvloer, over wat werkt en wat niet

Datum :

Wanneer je iemand bent verloren, dan kan weer aan het werk gaan best lastig zijn. De één vindt juist de afleiding fijn. De ander ziet er tegenop of lukt het maar niet. En soms komen de gevolgen van rouw pas veel later. Hoe ga je om met je werk als je rouwt - en hoe kun je als bedrijf een werknemer helpen die iemand is verloren? Hoe vermijd je conflicten en hoe ga je ermee om als ze er toch zijn? Daarover praten we in deze eerste aflevering die gaat over rouw op de werkvloer.

Wij bedanken de sprekers in de podcast voor hun bijdragen:

mr Lydia Prinsen – advocaat arbeidsrecht bij Boomberg advocaten
Aart Harder – ervaringsdeskundige, psychotrauma practicioner en trainer.
Peter Tomesen – verlies- en rouwbegeleider.
Jakob van Wielink – coach in leiderschap, transitie en rouw. Jakob schreef onder meer het boek ‘Professioneel begeleiden bij verlies’ en samen met Leo Wilhelm ‘Rouwregels’.

Deze afleveringen worden mogelijk gemaakt door:

Instituut Gak wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de sociale zekerheid en arbeidsmarkt in Nederland door het investeren in maatschappelijke projecten, onderzoek en leerstoelen.
Stichting Nabestaandenzorg

De podcast serie wordt gemaakt Patty-Lou Middel Leenheer en Richard Grootbod van Helemaal aan het einde. Mocht u vragen over de podcast hebben dan kunt u deze mailen aan patty-lou@audiodroom.nl 

 

Agenda

27-10-2021

Lotgenotenochtend Verder na Verlies Haarlem

Lees meer
31-10-2021

Allerzielen bijeenkomst in Verhalenhuis Haarlem

Lees meer
Bloemen-na-partnerverlies